Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα ΄χουν χαμένα στην Άγκυρα!Εκτός από το RF 4,καταρρίφθηκε και η αξιοπιστία της Τουρκίας

22.06.2012 | 21:06
Τα ΄χουν χαμένα! Η αμηχανία της Άγκυρας στη διαχείριση της κρίσης που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην νοτιοανατολική Μεσόγειο είναι είναι εμφανέστατη.Τη μία στιγμή παραδέχονται ότι αεροσκάφος της ΠΑ καταρρίφθηκε από την αεράμυνα της Συρίας και την επόμενη αρχίζουν να “τα μασάνε”,υποστηρίζοντας ότι ακόμη δεν είναι βέβαιοι.Βέβαιο είναι ότι οι δύο πιλότοι αγνοούνται,αν και στην αρχή οι Τούρκοι διαβεβαίωναν ότι έχουν σωθεί!

Ανώνυμες πηγές από την Άγκυρα διέρρευσαν στα τουρκικά ΜΜΕ ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε.Ο Ερντογάν,πριν ξεκινήσει η έκτακτη σύσκεψη του συμβουλίου ασφαλείας προσπάθησε να τα μαζέψει,υποστηρίζοντας ακόμη ότι δεν μπορεί να μιλήσει για κατάρριψη.Δεν επιβεβαίωσε επίσης την έκφραση λύπης από τη Δαμασκό,την οποία οι ίδιες ανώνυμες πηγές είχαν διαρρεύσει στα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Ερντογάν αρνήθηκε να πει κάτι για τη τύχη των πιλότων διαψεύδοντας όμως ότι έχουν συλληφθεί από τις συριακές δυνάμεις.

Οι Τούρκοι προσπαθούν να πείσουν ότι το αεροσκάφος πετούσε σε διεθνή εναέριο χώρο,αλλά προφανώς ψεύδονται.Επιβεβαιώθηκε ότι  είναι RF 4 ,φωτογραφικό Phantom και  είναι βέβαιο ότι βρισκόταν σε απόσταση κοντά στα παράλια της Συρίας εκτελώντας αποστολή φωτογράφισης στόχων στη Συρία.Ενέργεια εχθρική πέρα για πέρα. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ