Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι γράφει στο σημείωμα που άφησε ο απόστρατος αυτόχειρας

12.06.2012 | 11:54
Στο σημείωμα που άφησε ο 75χρονος απόστρατος αυτόχειρας αποτυπώνεται η αγωνία του όχι για τη δική του ζωή το νήμα της οποίας έκοψε ,αλλά για τις ζωές τις συζύγου και των παιδιών του.

Ο απόστρατος αξιωματικός και χημικός κάνει αναφορά στα οικονομικά του και δίνει συμβουλές στη σύζυγό του και στα παιδιά του.

Ο αυτόχειρας είχε ασχοληθεί με μία πολύ μικρή μονάδα φωτοβολταϊκών ελπίζοντας ότι μ΄ αυτό το τρόπο θα συμπλήρωνε το εισόδημά του.Στο σημείωμά του γράφει απευθυνόμενος προς τους οικείους του πως να διαχειριστούν τα όποια χρήματα προκύψουν και τους συμβουλεύει να μιλήσουν με το δικηγόρο του.

Ήταν δυστυχώς θέμα χρόνου να ακούσουμε και για απόστρατο που επέλεξε το δρόμο της αυτοκτονίας.Οι περικοπές που έχουν υποστεί στα εισοδήματά τους για τα οποία πλήρωναν μια ολόκληρη ζωή ξεπερνούν πια το 30%.

Ειδικά για όσους επέλεξαν -όπως είχαν δικαίωμα- να αποχωρήσουν από την υπηρεσία σε ηλικία κάτω των 55 ετών ,έχοντας συμπληρώσει όλα τα απαιτούμενα χρόνια υπηρεσίας οι περικοπές που έγιναν ήταν ακόμη μεγαλύτερες και έχασαν και τη δυνατότητα να έχουν κάποια εργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Απόστρατος αυτοκτόνησε μέσα στη μέση του δρόμου στη Κηφισιά


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ