Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι πραγματικά είπε ο βουλευτής Χρίστος Ζώης για τους απόστρατους.

13.10.2011 | 13:25
Αδικήσαμε τον βουλευτή της ΝΔ Χρίστο Ζώη και δεν μπορούμε να επικαλεστούμε...τον Δαίμονα του Τυπογραφείου όπως κάναμε παλιά στις εφημερίδες,αλλά ...την βιασύνη μας να βγάλουμε γρήγορα τις ειδήσεις στον αέρα. Έτσι από αβλεψία τα όσα είπε στη Βουλή για τους απόστρατους,είχαν άλλο νόημα απ΄ αυτά που είπε στην πραγματικότητα. Τον ευχαριστούμε για την παρέμβαση :

Αγαπητό «ON ALERT»,

Είμαι υποχρεωμένος να επικοινωνήσω μαζί σου διότι η αναφορά στα όσα εχθές ερώτησα τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ. Μαυροδόπουλο ήταν και αποσπασματική και διαστρεβλωτική της αλήθειας. Αυτό είχε ως φυσικό αποτέλεσμα την παραπλάνηση των αναγνωστών σου για τη θέση μου.
Παρακαλώ πολύ να παραθέσετε το σύνολο της τοποθέτησής μου όπως εγκύρως προκύπτει απ’ τα πρακτικά της Βουλής, διευκρινίζοντας ταυτοχρόνως ότι πήρα τη σκυτάλη των ερωτήσεων απ’ τον κ. Παπαδημούλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησε τη λέξη «εισβολή». Λέξη που ουδέποτε χρησιμοποίησα. Η ερώτηση μου, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, σκοπό είχε να αρθούν εντυπώσεις που είχε αυτή η ερώτηση του κ. Παπαδημούλη προκαλέσει, ζητώντας να εξηγηθεί στους βουλευτές ότι οι απόστρατοι υφίστανται μία επιπλέον αφαίμαξη, άδικη και αναιτιολόγητη.
Ελπίζω σε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και ευχαριστώ για την φιλοξενία.


Χρήστος Ζώης
Βουλευτής Ν. Λάρισας
Τομεάρχης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης
& Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ν.Δ. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ