Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Τι θα κάνω στο στρατό;

11.10.2010 | 20:14

Παλιά έλεγαν ότι όποιος πάει στο στρατό “γίνεται άντρας”. Επιστημονικά αποδείχτηκε ότι αυτό δεν ήταν απαραίτητο. Τώρα η επίσημη εκδοχή είναι ότι θα εκαπιδευτείτε στα όπλα ώστε αν μας τη πέσει ο εχθρός να είστε έτοιμοι. Για να είμαστε ειλικρινείς θα ρίξετε δυο βολές με όπλο στη βασική εκπαίδευση, αν θέλετε ρίχνετε και μια χειροβομβίδα,θα κάνετε κάτι πορείες ,κάτι ΠΥΡ και ΚΙΝΗΣΗ μέσα στα λαγκάδια, όταν πάτε στη μονάδα,αλλά οι ώρες σας στο στρατό θα περνάνε βασανιστικά αργά σε άλλες “υπηρεσίες”.

Θα λιώσω στη σκοπιά;
Υπάρχει πολύ μα πολύ μεγάλη πιθανότητα η απάντηση να είναι ναι! Με την έλλειψη κόσμου που έχουν οι μονάδες,θα γίνεις ένα με τη σκοπιά. Θα ευγνωμονείς τον Τζόμπς που ανακάλυψε το ipod. Θα μάθεις να λαγοκοιμάσαι όρθιος ή καθιστός,θα γράψεις άπειρα μηνύματα στον έρωτά σου,για τον οποίο θα έχεις αρχίσει να αγωνιάς αν είναι ακόμη “σου”,αλλά μη τρελαίνεσαι κιόλας. Θα έχεις σοαβαρότερα ζητήματα να ασχοληθείς. Πρώτα απ΄όλα έχε το νου σου μην έρθει το περίπολο να ελέγξει αν πράγματι φυλάς σκοπιά. Μόλις τους πάρεις χαμπάρι φώναξε δυνατά ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ; Το πιθανότερο είναι ότι θα ακούσεις καγχασμούς και λοιδωρίες “δεν μας παρατάς λαδοπόντικα” και τέτοια,αλλά επειδή υπάρχει περίπτωση να πέσεις και σε κανένα “στρατικοποιημένο” λοχία κάνε το σωστά εσύ μη βρεθείς στον τάκο. Εννοείται ότι πρέπει να θυμάσαι τα συνθηματικά που σου έχουν πει.Η όλη διαδικασία λέγεται αναγνώριση.
Το θετικό είναι ότι στις περισσότερες και δυσκολότερες σκοπιές πλέον έχει αποφασιστεί να φυλάνε δύο στρατιώτες .

Θαλαμο-dog
Είστε ο “σκύλος” του θαλάμου! Προφανώς έχετε αρχίσει να παλιώνεται ή είστε Γιωτάς. Καλή υπηρεσία γιατί είστε εντός θαλάμου λόχου με απλή αποστολή να ξυπνάτε όσους έχουν υπηρεσία σκοπού. Να είστε ευγενικοί.

Περιπολώ κι οπλοφορώ
Σας παίρνει ο παλιός ή ο υπαξιωματικός και βγαίνεται τσάρκα να ελέγξετε τους σκοπούς. Φυλάνε ή κοιμούνται. Αν έχετε “χαλαρό” περιπολάρχη τελειώνεται πατ-κιουτ. Αν πέσετε σε περίπτωση “Ράμπο το πρώτο αίμα”,καλό κουράγιο.


Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ