Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι θ΄απομείνει από το μισθό των στρατιωτικών! Αναλυτικός πίνακας

16.10.2011 | 00:21
Επισήμως στα Γενικά Επιτελεία δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα του μισθολογίου. Κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης,ίσως επειδή και η ίδια η κυβέρνηση ...δεν τις γνωρίζει μέχρι να τις διατυπώσει η τρόϊκα.

Θα είναι εντός ενιαίου μισθολογίου, εκτός,θα δημιουργηθεί ένα ειδικό μισθολόγιο για στρατιωτικούς,διπλωμάτες, δικαστικούς; Το μόνο βέβαιο είναι ότι όποια κι αν είναι η επιλογή,όποιο κι αν είναι το μισθολόγιο και όπως και αν το ονομάσουν οι στρατιωτικοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντέξουν μια ακόμη σημαντικη μείωση του εισοδήματός τους, η οποία θα κυμανθεί από 15 έως 20%. Οι οικονομικοί αξιωματικοί των Γενικών Επιτελείων έχουν πάρει χαρτί κα μολύβι για νέους υπολογισμούς και από τις πληροφορίες που συλλέξαμε προκύπτει -αν πάρουμε ...το αισιόδοξο σενάριο της μείωσης του 15%- προκύπτει ο παρακάτω πίνακας των ετήσιων αποδοχών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΜΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΝΤΕΣ κ.ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ;ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΜΠΕΓΛΙΤΗ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ