Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13.02.2012 | 16:49

Το Ιράν και τη Χεζμπολάχ κατηγορεί ο Νετανιάχου για επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών

Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ Ισραήλ-Ιράν,μετά από τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών στόχων σε Νέο Δελχί και Τιφλίδα.


Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ Ισραήλ-Ιράν,μετά από τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών στόχων σε Νέο Δελχί και Τιφλίδα.

Ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε το Ιράν και τη Χεζμπολάχ για τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον προσωπικού των πρεσβειών στην Ινδία και της Γεωργία.


"Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει αρκετές προσπάθειες για επιθέσεις σε πολίτες του Ισραήλ και Εβραίους σε πολλά μέρη - Αζερμπαϊτζάν, Ταϊλάνδη και αλλού”,είπε ο Νετανιάχου “Καταφέραμε να εμποδίσουμε τις επιθέσεις με τη συνεργασία των τοπικών αξιωματούχων. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, εκείνοι που ήταν πίσω από τις επιθέσεις ήταν το Ιράν και η Χεζμπολάχ."

Ο κ. Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι μια ισραηλινή τραυματίστηκε στο Νέο Δελχί και η απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στη Γεωργία ήταν εναντίον ενός τοπικού υπαλλήλου της Πρεσβείας του Ισραήλ εκεί.

"Το Ιράν, το οποίο βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις αυτές, είναι ο μεγαλύτερος “εξαγωγέας” της τρομοκρατίας στον κόσμο».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ