Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Το Ισραήλ με "ηλεκτρονική παρεμβολή" έριξε το RF4", λένε τώρα οι Τούρκοι!

16.07.2012 | 13:01
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Ένα νέο σενάριο προσπαθεί να θέσει το αξιόπιστο ειδησιογραφικό τουρκικό site για το τουρκικό RF-4. «Μήπως το RF-4 καταρρίφθηκε από την Ισραήλ”; αναρωτιέται το site και αναφέρει σενάρια όπου κάποιοι κύκλοι «ίσως προσπαθούν να ρίξουν σε παγίδα την κυβέρνηση Ερντογάν και τον στρατό ακόμη και μέσα από την Τουρκία».

Το haberler.com γραφει: “ θα σας αναφέρουμε κάτι το οποίο κυκλοφορεί ως πληροφορία αλλά δεν έχει γραφτεί στα μέσα ενημέρωσης. Το συγκεκριμένο RF-4 είναι απ’αυτά που έχουν εκσυγχρονιστεί από το Ισραήλ…. Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι αξιωματούχοι που πιστεύουν πως το Ισραήλ με ηλεκτρονική παρέμβαση στο λογισμικό του αεροσκάφους θα μπορούσε να το καταρρίψει για να παγιδεύσει την Άγκυρα στο να οδηγηθεί σε σύγκρουση με τη Συρία. Παράλληλα η πληροφορίες ύπαρξης και άλλων δυο αεροσκαφών στον διεθνή εναέριο χώρο εκείνη την ώρα της κατάρριψης ίσως ενισχύουν αυτές τις πληροφορίες.»
Το ίδιο site - που η καθημερινή του αναγνώστες ξεπερνούν τα 1.000.000 άτομα - αναφέρει πως «υπάρχουν πληροφορίες πως το αεροσκάφος μπορεί να καταρρίφθηκε από πράκτορες του Ισραήλ οι οποίοι βρίσκονται στην Τουρκία.»

Κανείς δεν είναι σίγουρος πάντως η τελευταία ανακοίνωση του τουρκικού γενικού επιτελείου μιλά «για ισχυρισμούς της Συρίας περι κατάρριψης τους αεροσκάφους», ενώ πριν όλοι οι Τούρκοι δήλωναν πως το αεροσκάφος χτυπήθηκε από τη Συρία, και ότι ανακοινώθηκε πως το RF-4 δεν καταρρίφθηκε ούτε με πυραύλους ούτε με αντιαεροπορικά πυροβόλα δείχνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Παράλληλα στις τουρκικές εφημερίδες οι ειδήσεις για το RF-4 τις τελευταίες ημέρες έχουν εξαφανιστεί από τα πρωτοσέλιδα.

Κανείς δεν λέει πως έπεσε το RF-4.

Πάντως το Ισραήλ στην περιοχή σίγουρα δεν αστειεύεται και περιμένει στη γωνία τον Ερντογάν, για όλη την αντι-Ισραηλινή πολιτική του και κυρίως το θέμα με το Μαβί Μάρμαρα όπου είχε σταλεί στη Γάζα από την Τουρκία και ισραηλινοί κομάντος είχαν δείξει πως δεν αστειεύονται και εισέβαλαν στο πλοίο σκοτώνοντας 11 από τους επιβάτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ισραηλινό ΠΝ έρχεται στην Ελλάδα για άσκηση με πραγματικά πυρά!

 Εφιάλτης τα χημικά όπλα του Άσαντ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ