Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το "μυστικό" ρωσικό όπλο,που χτυπά μέσα...από κοντέϊνερς,σαν κι αυτά της Κύπρου!Βιντεο!

05.09.2011 | 01:58
Διαστάσεις…θρύλου αρχίζει να προσλαμβάνει πλέον η υπόθεση των κοντέϊνερς με τα εκρηκτικά που σκόρπισαν το θάνατο στη ναυτική βάση της Κύπρου. Για το περιεχόμενο αυτών των κοντέϊνερς που προορόζονταν για τη Συρία έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα ,η αξιοπιστία των οποίων όμως δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Το πιο εντυπωσιακό σενάριο όμως έχει να κάνει με το “μυστικό” ρωσικό όπλο Club-K! Τι είναι αυτό; Οι Ρώσοι έχουν κατασκευάσει ένα πυραυλικό σύστημα το οποίο όπως θα δείτε στο πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο βρίσκεται μέσα σε κοινά κοντέϊνερς! Αυτά τα κοντέϊνερς μπορούν να φορτωθούν σε εμπορικά πλοία,σε φορτηγά ή σε τραίνα και από εκεί να εκτοξεύσουν τους πυραύλους τους οι οποίοι αν πιστέψουμε τις πληροφορίες έχουν βεληνεκές 400 χλμ.! Οι πύραυλοι μπορούν να καταστρέψουν κάθε στόχο,ακόμη και αεροπλανοφόρο.

Δείτε στο βίντεο πως λειτουργεί το σύστημα,μέσα από τα κοντέϊνερς. Τώρα αν τα κοντέϊνερς που βρέθηκαν στη Κύπρο περιείχαν το Club-K; Αυτό θα παραμείνει πληροφορία σε επίπεδο μύθου,θρύλου ή τέλος πάντων μιας πληροφορίας που δύσκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ