Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το νέο ΔΣ του ΣΕΚΠΥ

28.04.2012 | 00:15
Στις 28-3-2012 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΠΥ, κατά την οποία έγιναν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, από τις οποίες εκλέχτηκε το 9μελές Δ.Σ. για τα επόμενα δύο (2) χρόνια, που συγκροτήθηκε σε σώμα όπως παρακάτω:


1. Ροζολής Αναστάσιος Πρόεδρος
2. Καρτάλης Χρήστος Αντιπρόεδρος
3. Παπαπέτρου Παναγιώτης Γεν. Γραμματέας
4. Καλαφάτης Αθανάσιος Ταμίας
5. Κουϊμτζής Αθανάσιος Μέλος Δ.Σ.
6. Χατζηπαπαδόπουλος Αλέξανδρος Μέλος Δ.Σ.
7. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Μέλος Δ.Σ.
8. Γονατάς Ευάγγελος Μέλος Δ.Σ.
9. Κωστάκης Δημήτριος Μέλος Δ.Σ.


- Ο ΣΕΚΠΥ, είναι Σύνδεσμος μη κερδοσκοπικός, ιδρύθηκε το 1982 και έκλεισε 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον τομέα της άμυνας.
Έχει ως Μέλη του, περισσότερες από 100 Επιχειρήσεις της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, Κρατικής και Ιδιωτικής.
Οι Επιχειρήσεις αυτές, διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή, εμπειρία και γνώσεις, για την κατασκευή αμυντικών προϊόντων αρίστης ποιότητος προηγμένης και σύγχρονης τεχνολογίας.

- Σκοπός του, είναι η υποστήριξη και η προαγωγή των συμφερόντων των Μελών του, η συνεργασία με ομοειδείς Συνδέσμους και Βιομηχανίες άλλων χωρών και η ανάπτυξη της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, ώστε να καλύπτει εγχώριες και διεθνείς ανάγκες και κυρίως να μειώσει το τεράστιο σε βάρος της Ελλάδος εμπορικό ισοζύγιο στα αμυντικά υλικά.


- Με τη βοήθεια των Μελών του, ο ΣΕΚΠΥ έχει αναβαθμιστεί, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεται από τους εμπλεκόμενους στον τομέα των εξοπλισμών φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τους οποίους ως «θεσμός» πλέον, είναι επίσημος συνομιλητής, έχει αρίστη συνεργασία μαζί τους και οι απόψεις του είναι σεβαστές.
Το Νέο Δοικητικό Συμβούλιο:

 Δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες των προηγούμενων Δ.Σ. και να δραστηριοποιηθεί κυρίως, στην αύξηση του ποσοστού συμμετοχής των Ελληνικών εταιρειών, στις αμυντικές δαπάνες της χώρας μας, την αύξηση των εξαγωγών και την έξοδο προς τις διεθνείς αγορές.
 Υπόσχεται να ενεργεί προς όφελος ΟΛΩΝ των μελών του, μεγάλων και μικρών, με αντικειμενικά κριτήρια και οι προτάσεις του να αντιπροσωπεύουν το σύνολο της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας..
 Διαβεβαιώνει ότι θα επιδιώξει τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων για τη στήριξη και ανάπτυξη της αμυντικής μας βιομηχανίας, ώστε οι αμυντικές δαπάνες που πληρώνει ο Ελληνικός λαός να προσφέρουν εργασία σε Ελληνικά χέρια και να συμβάλλουν στην Ελληνική οικονομία. Μάλιστα σήμερα που η Χώρα μας βιώνει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, θα πρέπει να εργαστούμε ακόμη περισσότερο και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και να απαιτήσουμε την νόμιμη και ομαλή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Άμυνας.
 Να αξιοποιήσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις όλων, προς επίλυση, προάσπιση και προαγωγή των νομίμων συμφερόντων του κλάδου μας.
 Να επιλαμβάνεται αμέσως κάθε θέματος και προτάσεως που διαβιβάζονται στο ΣΕΚΠΥ από οποιοδήποτε μέλος του.
 Να συνεχίσει την προσπάθεια του προηγούμενου Δ.Σ. και να πιέσει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης, για τα ανεκτέλεστα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα (ΑΩ) και να δοθεί επιτέλους λύση στην εκκρεμότητα αυτή.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ