Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ψευδοκράτος απειλεί: " θα κάνουμε κι εμείς έρευνες για φυσικό αέριο".

18.08.2011 | 05:32
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Δεν έχουν τέλος οι απειλές της Τουρκίας και του ψευδοκράτους εναντίον της Κύπρου. Τώρα το ψευδοκράτος απειλεί πως θα ξεκινήσει να κάνει έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε περίπτωση που ξεκινήσουν οι έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό ανακοίνωσε ο Κουντρέτ Οζέρσαϊγ, ειδικός εκπρόσωπος του πρόεδρου του ψευδοκράτους Έρογλου.

« Σας τονίζουμε πως σε περίπτωση που οι ελληνοκυπριακή πλευρά ξεκινήσει τις έρευνες και οι Τουρκοκυπριακή πλευρά μπορεί να κάνει το ίδιο. Σε περίπτωση που η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν σταματήσει τις έρευνες στη νότια πλευρά, για φυσικό αέριο και πετρέλαιο τότε η τουρκοκυπριακή πλευρά θα κάνει τις συμφωνίες και θα ξεκινήσει έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στις θαλάσσιες περιοχές» δήλωσε ο Οζέρσαϊ.

Ο εκπρόσωπος του Έρογλου ισχυρίστηκε πως υπάρχουν προσπάθειες να καταπατηθούν δικαιώματα ττων τουρκοκυπρίων και τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουν.
Τέτοια δήλωση δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την έγκριση και την καθοδήγηση της Άγκυρας γεγονός που δείχνει πως η Τουρκία προσπαθεί με κάθε τρόπο την Κυπριακή Δημοκρατία για να σταματήσουν οι έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Μεσογείου.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ