Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το θρίλερ με τα αεροσκάφη του Καντάφι.Το σχέδιο πτήσης για Αθήνα.

09.03.2011 | 14:26
Τρία είναι συνολικά τα αεροσκάφη της κυβέρνησης του Καντάφι που κατέθεσαν σχέδια πτήσης από την Τρίπολη, με προορισμό το Κάιρο, την Αθήνα και τη Βιέννη. Το πρώτο αεροσκάφος πέρασε ήδη από το FIR ΑΘηνών προς το Κάιρο, ενώ το δεύτερο αεροσκάφος με χαρακτηριστικό αριθμό 5A-UAC αναμένεται να έρθει στην ΑΘήνα. Το τρίτο αεροσκάφος 5A-UAA αναμένεται να κατευθυνθεί στη Βιέννη.

Στη μία περίπου η ώρα το μεσημέρι το αεροσκάφος με χαρακτηριστικό αριθμό 5A-UAC είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης προς την Αθήνα, ενώ το αεροσκάφος με χαρακτηριστικό αριθμό 5A-UAA προς τη Βιέννη.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες ελληνικές πηγές.

Δεν αποκλείεται, να συμβεί ό,τι και την προηγούμενη φορά με το Falcon του Καντάφι που κατέθετε επί τρεις μέρες σχέδια πτήσεις από το Μινσκ για την Τρίπολη και τα ακύρωνε μετά από λίγο. Τελικά το αεροσκάφος εκτέλεσε την πτήση του μετά από τρεις μέρες.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πηγές στο ίντερνετ, πρόκειται για αεροσκάφος BD-700 / Bombardier BD-700-1A11 , το οποίο πετάει προς Αθήνα.

Πρόκειται για αεροσκάφος παρόμοιο με αυτό της φωτογραφίας το οποίο ανήκει στη Λιβυκή κυβέρνηση.

Το αεροσκάφος 5Α-DCN που προσγειώθηκε στο Κάιρο, μετέφερε τον Abdel Rahman Ben Ali El Said Al Sawi εκ μέρους του Καντάφι, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον Hussein Tantawi της Αιγυπτιακής κυβέρνησης.
ώρα 14:22 Ανταποκριτής του Al Jazeera μεταδίδει στο twitter πως και το δεύτερο αεροσκάφος του Καντάφι έχει προορισμό το Κάιρο.

qj-ioanna-iliadi.blogspot.com/2011/03/blog-post_09.html


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ