Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκάλα αρθρογράφος κάνει χιούμοριστικο σχόλιο " Μην περάσετε στη δραχμή αλλά στην τουρκική λίρα"!

17.04.2012 | 16:27
 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

Με δόση χιούμορ, η τουρκάλα αρθρογράφος της εφημερίδας Vatan, προτείνει στη χώρα μας πως αντί να επιστρέψει στη δραχμή να έχει ως εθνικό νόμισμα την τουρκική λίρα!

 Η Τονμπεκιτζί αναφέρει στο άρθρο της πως « στην Τουρκία και κυρίως στην Κων/πολη υπάρχει αέρας Ελλάδος. Ανοίγουν ταβέρνες ,μπουζούκια, εστιατόρια με ελληνικά μενού , σχολές χορού για συρτάκι, φροντιστήρια ελληνικής γλώσσας…. Βέβαια ο έρωτας μας είναι μονόπλευρος. Και στην άλλη όχθη οι Έλληνες παρακολουθούν σαν τρελοί τούρκικες σειρές.. 8 σειρές προβάλλονται να τους δώσουμε κι άλλες θα δουν κι αυτές….. Παράλληλα αγοράζουν τούρκικα έπιπλα εταιρεία Istikbal άνοιξε το 13 κατάστημα της στην Ελλάδα. Τρώνε στo εστιατόριo Tike” και στο “Κosebası” τούρκικα φαγητά.»

 Η τουρκάλα αρθρογράφος σχολιάζει « τώρα στην Ελλάδα κυκλοφορεί η φήμη πως  ενδέχεται να βγουν από το Ευρώ και να επιστρέψουν στη Δραχμή. Κι εγώ λέω στους Έλληνες φίλους μου « αφήστε τη δραχμή στο μνήμα της, μην την αναστήσετε  , περάστε στην τούρκικη λίρα να τελειώνουμε». Στην αρχή γελούν και λένε όχι.  Tους ενοχλεί  τον εγωισμό τους. Κι εγώ τους λέω «θα δούμε»..


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ