Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος "Ο Ερντογάν άλλη μια εβδομάδα στο σπίτι", "Συνάντηση Μπάιντεν-Ερντογάν με παντόφλες"

05.12.2011 | 10:51
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

«Άλλη μια εβδομάδα στο σπίτι» είναι ο τίτλος της εφημερίας Vatan, η οποία κάνει αναφορά στην κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «ο τούρκος πρωθυπουργός θα παραμείνει για ανάρρωση στο σπίτι του άλλη μια εβδομάδα, ενώ ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς είχε δηλώσει πως ο Ερντογάν θα πήγαινε στο γραφείο του από σήμερα» γράφει η εφημερίδα.

« Συνάντηση με παντόφλες είναι τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet η οποία κάνει αναφορά στη συνάντηση Μπάιντεν-Ερντογάν που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του τούρκου πρωθυπουργού. Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως «όταν ο Μπάιντεν έφτασε στο σπίτι του Ερντογάν έβγαλε τα παπούτσια του και φόρεσε παντόφλες. Η συνάντηση των δυο ανδρών ήταν διάρκειας 2 ωρών και ο Μπάιντεν είπε στους ανθρώπους του πως είδε τον Ερντογάν σε καλή κατάσταση.

 

«Τώρα η σειρά στο εγχώριο αεροσκάφος» είναι ο τίτλος της Türkiye η οποία κάνει αναφορά στη συνένττευξη του Υπουργού Επιστήμης και Τεχνολογίας Νιχάτ Εργκίν. Ο τούρκος υπουργός τονίζει πως η χώρα του έχει ως στόχο το 2023 για να μπορεί να παράγει επιβατικά αεροσκάφη. Ήδη είμαστε σε συνεργασία με την Boeing. Τα καταφέραμε με το εθνικό ελικόπτερο θα τα καταφέρουμε κι εδώ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τουρκικός Τύπος " Συναγερμός για το Ευρώ στην Άγκυρα" , "Σκότωσαν τον Έλληνα διότι τον πέρασαν για Τούρκο"

Ναυμαχία Έλλης.Οι Τούρκοι είχαν γράψει τις διαθήκες τους πριν τη ναυμαχία!
 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ