Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος "Το σενάριο του AKP για το 2014", "Δεν υπάρχει εμπάργκο"

26.12.2011 | 11:08
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

  «Η συνταγή του 2014» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Αkşam  η οποία αναφέρει το σενάριο που ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Χουσείν Τανρίβερντι. Σύμφωνα με το σενάριο το 2014 θα στηθούν τριπλές κάλπες για να γίνουν δημοτικές, βουλευτικές και προεδρικές εκλογές. Ο Ερντογάν θα εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας και ο Αμντουλάχ Γκιούλ θα αναλάβει πρόεδρος του κόμματος και θα εκλεγεί πρωθυπουργός.

 

  « Δεν υπάρχει εμπάργκο» είναι ο τίτλος της Radikal που κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας Ζαφέρ Τσαγλαγιάν. Ο τούρκος υπουργός τονίζει πως η Τουρκία στον εμπορικό τομέα δεν θα εφαρμόσει κυρώσεις εναντίον της Γαλλίας. Ο μεγαλύτερος φόβος της Γαλλίας ήταν πιθανό εμπάργκο ήταν η εφαρμογή του εμπάργκο στις αυτοκινητοβιομηχανίες.

 

  « Μπορεί να έρθει και σ’ εσάς» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet  που κάνει αναφορά στην ανακοίνωση της «Ένωσης Σύγχρονων Δημοσιογράφων» στην Τουρκίας. Η Ένωση αναφέρει πως 99 δημοσιογράφοι στην Τουρκία ήδη έχουν φυλακιστεί και ενδέχεται να φυλακιστούν και άλλοι προειδοποιώντας τους συναδέλφους τους.  


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ