Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος " Ανήθικος ο Σαρκοζί", "Θα φυλακίσουν 5 εκατομμύρια Τούρκους της Ευρώπης";

21.12.2011 | 12:05

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

«Ανήθικος ο Σαρκοζί», είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Habertürk που αναφέρει πως ο γάλλος πρόεδρος εδώ και δυο ημέρες δεν απαντά στα τηλεφωνήματα του προέδρου της Τουρκίας Αμντουλάχ Γκιούλ. Ο τούρκος πρόεδρος καλεί τον Σαρκοζί για να του εκφράσει της δυσαρέσκεια της Άγκυρας για το νομοσχέδιο το οποίο θα ψηφιστεί αύριο στη Γαλλία το οποίο θα προβλέπει ποινές σε όσους αρνηθούν την ύπαρξη της γενοκτονίας των Αρμενίων.

 

 Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η Hürriyet με τίτλο « Θα φυλακίσετε 5 εκατομμύρια τούρκους;». Η τουρκική εφημερίδα ρωτά χαρακτηριστικά και γράφει  « στην Ευρώπη ζουν 5 εκατομμύρια Τούρκοι, τι θα κάνουν θα τους φυλακίσουν όλους;»

 

« Στο γίγαντα των Βίκιγκς , τούρκικο τσιγκέλι» είναι ο τίτλος της Sabah που γράφει πως για χρεοκοπημένη αυτοκινητοβιομηχανία της Σουηδίας Saab ενδιαφέρονται τούρκοι επενδυτές. Ο εμπορικός ακόλουθος της Τουρκίας στην πρεσβεία της Σουηδίας Μουράτ Έρτεκιν ανέφερε πως ο διευθύνων σύμβουλος της Saab Bίκτορ Μούλερ είχε συνομιλίες και ενημέρωσε τούρκους επενδυτές για τα δεδομένα της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ