Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος " Η Τουρκία είναι πρώτη στην ανάπτυξη" " Η ζωή των μελών του PKK διαρκεί 3 χρόνια"

13.12.2011 | 10:55
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

 

   «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χώρα από την Τουρκία» είναι ο τίτλος της Sabah η οποία αναφέρει στον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα η Τουρκία στους πρώτους εννέα μήνες του 2011 παρουσίασε αύξηση του ΑΕΠ κατά 9.6% και ξεπέρασε ακόμη και την Κίνα στους ρυθμούς ανάπτυξης. Η Sabah αναφέρει πως το κατά κεφαλή ΑΕΠ της Τουρκίας έφτασε στα 11 χιλιάδες δολάρια.

   «Η λίστα των 1200 ατόμων στο Συμβούλιο Ασφαλείας» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah η οποία αναφέρει το θέμα των ανεξιχνίαστων δολοφονιών εκατοντάδων Κούρδων επιχειρηματιών. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το 1992 στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας υπήρξε συζήτηση για τη λίστα των Κούρδων επιχειρηματιών οι οποίοι δολοφονήθηκαν.

 

  «Η ζωή στο βουνό διαρκεί 3 χρόνια» είναι ο τίτλος της Star η οποία αναφέρει πως η ζωή των ανταρτών στα βουνά της Νοτιοανατολικής Τουρκίας δεν διαρκεί περισσότερο από 3 χρόνια από την ημέρα που εντάσσονται στο PKK. Oι περισσότεροι αντάρτες σκοτώνονται μέχρι τα 35 τους. Οι γυναίκες ζουν 7 χρόνια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Η φάκα των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών".Αποκαλυπτικό άρθρο του Π.ΣΓΟΥΡΙΔΗ

Πρόσωπο της χρονιάς σύμφωνα με το Time o Ερντογάν

Χριστόφιας για συνάντηση με Ερογλου: «Αποτυχία, δεν υπάρχει τίποτα»


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ