Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικός Τύπος " Ο Άσαντ τρελάθηκε", "Ο Ερντογάν έπιασε γρήγορα δουλειά"

11.12.2011 | 11:41
  

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

 

«Ο Άσαντ τρελάθηκε» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah. H τουρκική εφημερίδα η οποία ισχυρίζεται πως 600 τόνοι χημικών όπλων έχουν τοποθετηθεί στους πυραύλους της Συρίας πως 21 εκτοξευτές πυραύλων πλησίασαν στα σύνορα με την Τουρκία. Η Sabah επίσης τονίζει πως ο Άσαντ, έχει ήδη συσκεφθεί με τους αρχηγούς του στρατού για να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να φυλάξουν τις μονάδες τους.

 

 « Αυτοί είναι οι λόγοι που ανεβαίνουν στο βουνό» είναι ο τίτλος της Zaman. H τουρκική εφημερίδα κάνει αναφορά σε έρευνα που πραγματοποίησαν ανθρωπιστικές οργανώσεις για τους λόγους που οι νέοι ανεβαίνουν στα βουνά για να γίνουν μέλη του PKK. Σύμφωνα με την εφημερίδα η ανεργία είναι ο βασικός λόγος που προκαλεί προβλήματα. Επίσης μια στις δυο οικογένειες στη Νοτιοανατολική Τουρκία έχουν  έστω έναν μέλος του PKK  στους κόλπους τους.

 

« Ο Ερντογάν ξεκίνησε γρήγορα την εργασία» είναι ο τίτλος της Τürkiye η οποία αναφέρει πως ο τούρκος πρωθυπουργός για πρώτη φορά από τις 26 Νοεμβρίου πήγε στο γραφείο του στην Κων/πολη και εργάστηκε για 1.5 ώρα. Ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον νομάρχη της Κων/πολης Αβνί Μουτλού. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ