Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικός Τύπος "το τέλος της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα"

20.03.2012 | 09:52
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

 «Το τέλος της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Taraf η οποία κάνει αναφορά στην ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η οικονομική κρίση έδωσε τέλος στην οικογενειοκρατίας των οικογενειών Καραμανλή και Παπανδρέου που είχε εικρατήσει τα τελευταία 35 χρόνια στην Ελλάδα.

 

«Μεγάλο παζάρι για 3 γέφυρες και 8 αυτοκινητόδρομους» της οικονομικής εφημερίδας Dünya. H τουρκική εφημερίδας γράφει πως στις 5 Απριλίου θα γίνει μεγάλος διαγωνισμός για την κατασκευή με αυτοχρηματοδότηση της 3ης γέφυρας του Βοσπόρου με τους δρόμους της. Ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει ο διαγωνισμός ιδιωτικοποίησης των δυο γεφυρών του Βοσπόρου με τους δρόμους που συνδέονται με αυτές τις γέφυρες. Η αξία αυτών των διαγωνισμών θα ξεπεράσει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

«Αυτά είναι τα παράνομα κρασιά του πρέσβη» είναι ο τίτλος της Milliyet που αναφέρεται στον πρώην πρέσβη της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκο Συμβούλιο ο οποίο όταν επέστρεφε στην Τουρκία με την οικοσκευή του μετέφερε παράνομα 1000 κρασιά τα οποία κατασχέθηκαν. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ