Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τούρκος επιχειρηματίες "χτυπά" το Ελληνικό και τη ΔΕΘ!

08.08.2012 | 17:29
Toύρκος επιχειρηματίας του κατασκευαστικού κλάδου  ''χτυπά'' την ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη και το ''Ελληνικό'' στην Αθήνα για επενδύσεις.

Όπως γράφουν τουρκικές εφημερίδες ο Πρόεδρος του ΔΣ της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας ''Αστσίογλου'', κ. Γιασάρ Αστσίογλου σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ελλάδα στο κλίμα κρίσης που επικρατεί , διαθέτει πολλές ευκαιρίες και ότι και οι ίδιοι είναι υποψήφιοι για τον εκθεσιακό χώρο Θεσ/κης και για το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού στην Αθήνα, στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων.
 Ο ίδιος επεσήμανε ότι σχεδιάζουν επένδυση 500 εκ δολ για τον εκθεσιακό χώρο.Είπε επίσης ότι πέραν των ιδιωτικοποιήσεων σχεδιάζουν επενδύσεις στην Ελλάδα και στους τομείς ενέργειας , ακινήτων και ανοικοδόμησης.
 
Σημειώνεται  από την εφημερίδα Star ότι ο Ελληνας υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου που πήγε στην Κων/λη για επαφές με επιχειρηματίες, συναντήθηκε και με τον κ Αστσίογλου . Ο κ Καράογλου πριν την συνάντηση του με τον κ Αστσίογλου, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους φέρεται  να τάχθηκε  υπέρ της συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.
 
  Η Star έχει  τίτλο « Η εταιρεία Αστσίογλου υποψήφια για 2 πρότζεκτ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα» .Στο ίδιο θέμα αναφέρεται  η Radikal με τον τίτλο « Οι τούρκοι επιχειρηματίες πάνε για την Αθήνα» . Η Haberturk γράφει για το θέμα με τον τίτλο «Χτύπησε την πόρτα της γειτονικής χώρας για 2 μεγάλα σχέδια» . Η Bugun έχει τίτλο « Οι τούρκοι προβαίνουν σε άλμα». Τα  δημοσιεύματα πλαισιώνεται με φωτογραφία του κ Αστσίογλου με τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης . 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ