Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Τρέχουμε πίσω από τους Τούρκους...

19.05.2011 | 11:59
Το ΥΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ ,ευαισθητοποιήθηκαν και ενεργοποιήθηκαν για την προκλητική ενέργεια του υποψήφιου Τούρκου βουλευτή,αρκετές ώρες μετά τη δημοσιοποίησή του από το Onalert και αφού διάφοροι γραφικοί -περισσότερο ακόμη και από τον Τούρκο- είχαν αναπαράγει το θέμα δίνοντας του διαστάσεις που ασφαλώς και δεν έχει.

Οι Τούρκοι έχουν εκλογές. Και είναι δεδομένο ότι και σ΄ αυτή τη προεκλογική περίοδο,κάποιοι θα “παίξουν” με τα ελληνοτουρκικά. Όπως και στην Ελλάδα ,έτσι και στην Τουρκία είναι θέμα που “πουλάει”. Θα εμφανιστούν πολλοί γραφικοί και επικίνδυνοι από την απέναντι πλευρά που θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν ένταση και φασαρία και άλλοι τόσοι θα βρεθούν από την εδώ πλευρά να “φουσκώσουν” το θέμα.

Για αυτούς τους λόγους και για άλλους πολλούς το ΥΕΘΑ,το ΥΠΕΞ,το ΓΕΕΘΑ θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι σ΄ αυτές τις περιπτώσεις εμείς πρέπει να έχουμε τη πρωτοβουλία των κινήσεων ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνουν λοιπόν είναι να ενημερώνουν για οτιδήποτε συμβαίνει δίνοντας τη σωστή διάσταση των τουρκικών προκλήσεων.

Είναι δεδομένο ότι τίποτα δεν θ΄αλλάξει. Θα συνεχίσουμε να “κυνηγάμε” τους Τούρκους που θα μας “παίζουν” όπως θέλουν. Τα γράφουμε -για ακόμη μία φορά- για να μην παραπονιούνται εκ των υστέρων όσοι έχουν την ευθύνη χειρισμού τέτοιων καταστάσεων. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ