Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Wikileaks:Σχέδια επίθεσης ΝΑΤΟ σε Ρωσία!

26.12.2010 | 17:55
Σχέδιο επίθεσης του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας! Τηλεγραφήματα που αποκαλύπτονται από το Wikileaks αποδεικνύουν ότι η Συμμαχία εξακολουθεί να έχει στα συρτάρια της επιτελικά σχέδια που προβλέπουν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Wikileaks, τις οποίες δημοσιεύει ο βρετανικός Guardian, το σχέδιο επίθεσης προβλέπει τη χρησιμοποίηση εννέα μεραρχιών από τις ΗΠΑ,τη Βρετανία,τη Γερμανία και τη Πολωνία. Προβλέπονται ακόμη και τα λιμάνια που θα χρησιμοποιηθούν από ναυτικες δυνάμεις σε Γερμανία και Πολωνία.

Πόσο παλιά είναι αυτά τα σχέδια θα πείτε; Καθόλου παλιά. Το τελευταίο τηλεγράφημα που φέρει μάλιστα την υπογραφή της αμερικανίδας ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον,έχει ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2010. Σ’ αυτό η Χ.Κλίντον κάνει αυστηρές συστάσεις στους διπλωμάτες για να παραμείνουν αυτά τα σχέδια απολύτως μυστικά.Η κ.Κλίντον λέει ότι η όποια συζήτηση γι’ αυτά «μειώνει τη στρατιωτική τους αξία» και καλεί τους διπλωμάτες ακόμη και σε περίπτωση διαρροών να πούν ψεμματα προτείνοντας μάλιστα απαντήσεις όπως «τα σχεδια του ΝΑΤΟ δεν στοχεύουν ένα κράτος» κι άλλα τέτοια.

Το χειρότερο είναι ότι σ΄ ένα τηλεγράφημα του αμερικανού πρέσβη στο ΝΑΤΟ ,αναφέρεται ότι τόσο ο Πρόεδρος Ομπάμα ,όσο και η ΥΠΕΞ Κλίντον «έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στο στην ανάπτυξη στρατιωτικού σχεδίου ενάντια στη Ρωσία»!

Από τη Ρωσία,αξιωματούχοι αναφέρουν ότι έχουν λάβει διαβεβαιώσεις ότι αυτά τα σχέδια οδεύουν για ακύρωση.


ΤΟ ONALERT ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ