Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άδεια για τον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ ΓΙΟΚ για τα στελέχη παρά την εντολή του Α/ΓΕΣ

28.11.2014 | 11:04
Αυτή η άδεια που είχε ανακοινωθεί μετά από την επιτυχημένη διεξαγωγή του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ,φαίνεται ότι δεν έχει τύχη.

Όπως υποστηρίζουν στρατιωτικοί που την περιμένουν όλο …έρχεται η ώρα να δοθεί αλλά όλο κάτι συμβαίνει και μένει η διαταγή στα συρτάρια των διοικητών.

Διαβάστε τι μας γράφουν:


"Μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής της άσκησης «Παρμενίων 2014» ο Αρχηγός του ΓΕΣ χορήγησε με σήμα που εξέδωσε 5 ημέρες ειδική άδεια σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό που συμμετείχε στην άσκηση, εντός του έτους.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν Διοικητές που αρνούνται να χορηγήσουν την συγκεκριμένη άδεια σε στελέχη που την αιτήθηκαν με αναφορά, προφασιζόμενοι λόγους εργασίας και παροτρύνοντας αυτούς προφορικά να μην την λάβουν. Μάλιστα το θέμα αποκτά ιδιαίτερες διαστάσεις διότι έχουν λάβει την συγκεκριμένη άδεια στελέχη που υπηρετούν στο τόπο συμφερόντος τους ενώ στελέχη που υπηρετούν σε δυσμενείς μεταθέσεις (200 χιλιόμετρα και άνω από τον τόπο συμφερόντος τους) δεν μπορούν να λάβουν την συγκεκριμένη άδεια. Αυτή η συμπεριφορά ορισμένων Διοικητών είναι απαράδεκτη και αποτελεί άρνηση εκτέλεσης διαταγής του Α/ΓΕΣ". 

Ώρα να τραβήξει αυτιά ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς.

Διαβάστε ακόμη:


"Το ΓΕΣ έχει δώσει την 10ήμερη άδεια του Παρμενίωνα"Μπλέξιμο με την 10ήμερη άδεια που φέρεται να έδωσε ο πρωθυπουργός για τον Παρμενίωνα!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ