Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άδειες Ελλήνων στρατιωτικών από το Κόσσοβο: Κάποιοι δεν θ΄ ακούσουν κάλαντα!

08.12.2014 | 12:16

Πρόβλημα με τις εορταστικές άδειες για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Ειρηνευτική Δύναμη του Κοσσόβου. Πολλοί απ΄ αυτούς δεν θα μπορέσουν να είναι κοντά στις οικογένειές τους ούτε τα Χριστούγεννα,ούτε την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με έγγραφο της ΠΟΕΣ προς τον Α/ΓΕΣ:


Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

"Όπως μας ενημέρωσαν μέλη μας, που υπηρετούν στην Ειρηνευτική Δύναμη του Κοσσόβου, παρ΄ ότι με σηματική αλληλογραφία δόθηκε από τον κ. ΥΕΘΑ προς τα Γενικά Επιτελεία και μέσω αυτών κατ΄ επέκταση προς όλες τις υφιστάμενες Διοικήσεις, η κατεύθυνση να δοθούν εορταστικές άδειες σε συγκεκριμένες περιόδους, εν τούτοις στους υπηρετούντες στην Ειρηνευτική Δύναμη Κοσσόβου φέρεται ότι τούτο δεν πρόκειται να τηρηθεί, αλλά η διάσπαση των περιόδων σε τέσσερις (4), με αποτέλεσμα στελέχη να τύχουν να απομακρυνθούν από το Κόσσοβο και να βρεθούν με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα όχι κατά τις Άγιες εορταστικές ημέρες, που η οικογένεια έχει πραγματική ανάγκη την ένωση των αγαπημένων προσώπων της, αλλά σε ημέρες εκτός εορτών.

Η εν λόγω διάσπαση επιφέρει δραματική ψυχολογική φόρτιση στα στελέχη που τυχόν θα περιληφθούν στην εκτός εορτών χρονική περίοδο και επιτείνουν το αίσθημα αδικίας και ανισότητας που σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στη μέριμνα του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας, και την επίλυση τυχόν εκ παραδρομής δημιουργηθέντος προβλήματος".


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ