Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Αδέσποτη" χειροβομβίδα! Επιχείρηση ναρκαλιευτών - Φωτογραφίες

06.04.2014 | 11:21
Επιχείρηση εξουδετέρωσης χειροβομβίδας από το ΤΕΝΞ.

Μετά από αίτημα της ΕΛΑΣ και έγκριση από το ΓΕΣ, χρησιμοποιήθηκε κλιμάκιο του ΤΕΝΞ για εξουδετέρωση χειροβομβίδας τύπου  F1, η οποία ρίχθηκε και δεν εξερράγη,  σε οικία στην περιοχή Λουτρόπυργου.
Η επιχείρηση έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες και τελικά η χειροβομβίδα, αφού εξουδετερώθηκε, μεταφέρθηκε με ασφάλεια και κατεστράφη.Η Χειροβομβίδα βρέθηκε σήμερα το πρωί, στο προαύλιο μονοκατοικίας, στην οποία είχε γίνει ληστεία πριν απο τρεις μέρες, στη Νέα Πέραμο Αττικής.
Η ληστεία διαπράχτηκε τα ξημερώματα της 3/4/2014, απο δύο άγνωστους, πιθανότατα Ρομά. Οι δράστες παραβίασαν την αυλόπορτα, εισέβαλαν στο σπίτι απο ανάσφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού ακινητοποίησαν την 56χρονη ιδιοκτήτρια, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.
Σήμερα το πρωί, η γυναίκα είδε στο προαύλιο του σπιτιού μια χειρομβίδα και ειδοποίησε την αστυνομία.
Επιτόπου μετέβη κλικιο του Τμήματος Εξουδεταίρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που διαπίστωσε οτι πρόκειται για λειτουργική χειροβομβίδα αμυτντικού τύπου και ειδοποίσε πυροτεχνουργούς του στρατού, οι οποίοι την παρέλαβαν.
Από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε η χειροβομβίδα από κάποιον εκ των δραστών της ληστείας, χωρίς να αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη εκδοχή.
Προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ