Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αδιαχώρητο στην συγκέντρωση στρατιωτικών για τις αγωγές κατά δημοσίου

10.09.2014 | 21:39
Όταν οι στρατιωτικοί αρχίζουν και γεμίζουν ασφυκτικά αίθουσες για να ακούσουν έναν δικηγόρο να μιλά για τα εργασιακά τους τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Και μόνο στην κυβέρνηση φαίνεται να μην θέλουν να το παραδεχτούν.

Η εκδήλωση που οργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής, με ομιλητή τον νομικό Γιώργο Αντωνακόπουλο ξεπέρασε κάθε προσδοκια συμμετοχής. Η συγκέντρωση έγινε σε αίθουσα του δήμου Περιστερίου . Ο κ.Αντωνακόπουλος ,ο δικηγόρος που χειρίστηκε όλες τις δικαστικές διεκδικήσεις των στρατιωτικών εξήγησε ποιες είναι οι επιλογές που έχουν οι στρατιωτικο΄θ από δω και πέρα. Δέχτηκε ερωτήσεις ,έδωσε απαντήσεις αλλά αυτό που προκύπτει από την συμμετοχή των στρατιωτικών είναι ότι το καζάνι βράζει. Δυστυχώς αυτοι που πρέπει δεν το 'χουν αντιληφθεί.

Οι αγωγές

Οι στρατιωτικοί φαίνεται ότι δεν έχουν άλλη επιλογή. Η κατάθεση αγωγών και η διεκδίκηση όσων δικαιούνται να εισπράξουν ακόμη και με την απειλή κατασχέσεων είναι ο μοναδικός νόμιμος τρόπος που έχουν να επιλέξουν. Οι αγωγές θα κατατίθενται ανά 50 άτομα ώστε να μοιραστεί το κόστος που αυτές τις εποχές δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Διαβάστε ακόμη:

"Έτσι θα γίνουν οι κατασχέσεις από τους στρατιωτικούς" - Ποια είναι τα επόμενα βήματα

Ο Τσίπρας καλεί στρατιωτικούς στην ομιλία του στην ΔΕΘ - Πρόσκληση στον Τσουκαράκη

Απειλούν με απόταξη άθεο πιλότο που δεν ορκίζεται! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ