Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άδωνις προς στρατιωτικούς για το ΣτΕ: "Λεφτά δεν θα γεννήσουμε"

20.01.2014 | 10:47
Ο Αδωνις Γεωργιαδης απάντησε εκ μέρους της κυβέρνησης στην απόφαση του ΣτΕ .«Όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγουν, λεφτά δεν θα γεννήσουμε» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι περικοπές των αποδοχών για το σύνολο των ενστόλων.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων δεν είναι κομμάτι του μνημονίου διότι χρεοκοπήσαμε.

«Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι νομικό. Κάθε απόφαση που θα ακυρωθεί θα πρέπει αυτομάτως να αντικατασταθεί με κάποια άλλη» είπε.

Από την πλευρά του, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι προς το παρόν δεν υπάρχει η οριστική απόφαση του δικαστηρίου και ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν σχολιάζουμε αυτές τις αποφάσεις.

«Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης πρέπει να γίνονται σεβαστές, όπως και αποφάσεις για προσφυγές που οι εργαζόμενοι δεν έχουν δικαιωθεί» παρατήρησε ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι σημαίνει η διαρροή της απόφασης του ΣτΕ για τις περικοπές των στρατιωτικών


Σ.τ.Ε: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ