Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αεροπειρατής ήταν ο συγκυβερνήτης της Ethiopian Airlines!

17.02.2014 | 11:11
Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines είναι ο αεροπειρατής, ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί το προσγείωσε ο ίδιος στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Ο ηλικίας 31 ετών άνδρας δήλωσε ότι "ένιωθε να απειλείται" στη χώρα του και ότι ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ελβετία, σύμφωνα με τον Μπερτράν Σταμπφλί. Ο συγκυβερνήτης είπε ακόμη ότι επωφελήθηκε όταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους βγήκε από το πιλοτήριο για να πάει στην τουαλέτα, κλείδωσε την πόρτα και ανέλαβε εκείνος τον έλεγχο του αεροπλάνου.

Η αστυνομία της Γενεύης ανακοίνωσε ότι ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου το προσγείωσε και κατέβηκε με σχοινί από το παράθυρο του πιλοτηρίου.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο αεροπειρατής παραδόθηκε στις αρχές και ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ελβετία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο αεροπειρατής ήταν άοπλος και δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή τόσο των επιβατών όσο και του πληρώματος.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πιερ Γκρανζάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε ότι ο αεροπειρατής είναι Αιθίοπας, αλλά δεν έδωσε το όνομά του στη δημοσιότητα και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή ανακρίνεται από τις αρχές.

Το αεροσκάφος της Ethiopian Airlines εκτελούσε την πτήση Αντίς Αμπέμπα-Ρώμη.

Η πτήση 702 ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Αντίς Αμπέμπα στις 23:30 ώρα Ελλάδος και να φθάσει στη Ρώμη στις 05:40. Η αστυνομία της Γενεύης επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος πραγματοποίησε μη προγραμματισμένη προσγείωση στη Γενεύη στις 07:00 ώρα Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη ο αεροπειρατής της Ethiopian Airlines

Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Ethiopian Airlines


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ