Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αεροπειρατεία σε αεροσκάφος της Ethiopian Airlines

17.02.2014 | 08:26
Αεροπλάνο της εταιρείας Ethiopian Airlines στο οποίο εκδηλώθηκε αεροπειρατεία προσγειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των αεροπειρατών ή αν έχουν εκφράσει κάποια αιτήματα.

Η Ethiopian Airlines ανακοίνωσε ότι η πτήση της ET702, η οποία είχε προορισμό τη Ρώμη, "υποχρεώθηκε να προσγειωθεί" στη Γενεύη και πρόσθεσε ότι όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα βρίσκονται στο αεροδρόμιο και είναι ασφαλείς. Δεν ανέφερε αν στο αεροπλάνο της εκδηλώθηκε αεροπειρατεία.Δεν είναι, πάντως, σαφές αν οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος βρίσκονται ακόμη μέσα σε σε αυτό.Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Γενεύης, ο Μπερτράν Στεμπφλί, δήλωσε ότι ένα αεροσκάφος στο οποίο εκδηλώθηκε αεροπειρατεία προσγειώθηκε νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο, αλλά δεν ανέφερε σε ποιά αεροπορική εταιρεία ανήκε.
Μία εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο, η οποία εντοπίζει τις πτήσεις, έδειξε ότι το εν λόγω αεροσκάφος έκανε πολλούς κύκλους πάνω από την ελβετική πόλη προτού προσγειωθεί.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ