Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αεροπορία Στρατού: Πτήση σωτηρίας για νεογνό με ταχύπνοια

02.06.2018 | 13:09
Δεκάδες πτήσεις σωτηρίας, νύχτα και ημέρα, πραγματοποίησαν και το Μάϊο οι φύλακες - άγγελοι της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού. Μια από τις πλέον συγκλονιστικές λόγω και της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης πραγματοποίηθηκε προ μερικών εικοσιτετραώρων από την Κώ προς το Ηράκλειο.

Αφορούσε στην διακομιδή ενός νεογνού, μόλις πέντε ωρών, με ταχύπνοια το οποίο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού. Το συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

Κατά τη διάρκεια του μηνός Μαΐου 2018, ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συνέδραμε σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών για την εκτέλεση, με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞ ΑΣ), 23 αποστολών ημέρα και νύχτα, για την αεροδιακομιδή 32 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου, σε νοσοκομεία αστικών κέντρων.

Τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, παρέχουν σε καθημερινή βάση τις παραπάνω υπηρεσίες κοινωνικής προσφοράς, χωρίς να μειώνεται στο ελάχιστο η εμπλοκή τους στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες (ασκήσεις, μεταφορά στρατευμάτων, επιτήρηση, αναγνωρίσεις, κ.λπ.). 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ