Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αεροσκάφη των ΗΠΑ με ρωσικά χρώματα στη Συρία - Τι συμβαίνει;

11.10.2016 | 13:32
Απίστευτες διαστάσεις φαίνεται να έχει πάρει ένα tweet που απεικονίζει αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F/Α18 να είναι στα χρώματα των ρωσικών Su-34.

Σύμφωνα με το ρώσικο πρακτορείο RT το tweet του Καναδού δημοσιογράφου απεικονίζει αμερικανικά αεροσκάφη βαμμένα στα ρωσικά χρώματα. Αυτο, όπως αναφέρει το πρακτορείο εχει δημιουργήσει διάφορες θεωρίες, με τους συνωμοσιολόγους πρώτους να δηλώνουν οτι οι ΗΠΑ προγραμματίζουν επιδρομές στη Συρία τις οποίες μετα θα τις χρεώσουν στην Μόσχα.Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε οτι τα αεροσκάφη των ΗΠΑ χρησημοποιούν συχνά την τακτική αυτή για λόγους εκπαίδευσης. Η δημοσίευση των εικόνων φαίνεται να έπεσε σε γόνιμο έδαφος.
Οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, με τις δύο χώρες να ανταλλάσσουν απειλές και προειδοποιήσεις οσο αφορά τον πόλεμο στη Συρία.Οι ΗΠΑ αλλά και άλλες ένοπλες δυνάμεις ειναι γνωστό οτι χρησιμοποιούν την τακτική των "Αggressor Squadrons", δηλαδή μιας μοίρας που έχει εκπαιδευτεί να ενεργεί ως αντιτιθέμενη δύναμη κατά την διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων. Εκτός του ότι τα αεροσκάφη είναι βαμμένα στα χρώματα ενός αντιπάλου, χρησιμοποιούν επίσης την τακτική του εχθρού για να παρέχουν ρεαλιστικές προσομοιώσεις εναέριας μάχης.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ