Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Αφγανιστάν: Δεκάδες νεκροί τζιχαντιστές στην Νανγκαρχάρ

22.02.2017 | 09:50
Τουλάχιστον 30 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ή μαχητές του Νταές (Daesh) σκοτώθηκαν στις μάχες, αλλά και από τους βομβαρδισμούς που έγιναν κατά το τελευταίο 24ωρο στην διοικητική περιφέρεια Νανγκαρχάρ, που βρίσκεται στα ανατολικά του Αφγανιστάν, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.

“Στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών τουλάχιστον 30 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν στις μάχες, αλλά κι από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς” , ανέφερε η ανακοίνωση των αρχών στη Νανγκαρχάρ. 

Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με τους afghanistantimes.af νεκροί είναι 19 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους μετά από επιχείριση που διεξήχθη στα ανατολικά της περιφέρειας Νανγκαρχάρ(Νανγκαρχάρ) όπως δήλωσε αξιωματούχος. 

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της Νανγκαρχάρ,(Nangarhar) οι τζιχαντιστές σκοτώθηκαν στην περιοχή Χάκα Μίνα (Haska Meena) και στην περιοχή Nangahar της της επαρχίας κατά τη διάρκεια του αεροπορικών και εδαφικών επιδρομών.

Επτά τζιχανστιστές σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν στη συνοικία Χάσκα Μίνα(Haska Meena).

Ομοίως, 12 άλλοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στη συνοικία Νανγκαρχάρ.(Nangarhar)

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι όλοι οι νεκροί ήταν αλλοδαποί που εισήλθαν παράνομα στην επαρχία για τρομοκρατικές επιθέσεις.

Τέλος, ένα όχημα της του ΙΚ καταστράφηκε κατά τη διάρκεια επιδρομής στην περιοχή Νανγκαρχάρ.(Nangarhar)


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, afghanistantimes.af 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ