Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Α/ΓΕΣ: Στη ΣΣΕ για την απονομή πτυχίων και διπλωμάτων στους νέους ηγήτορες

13.06.2018 | 15:23
Στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) παρέστη ο ΑΓΕΣ για την απονομή πτυχίων και διπλωμάτων των νέων Ανθυπολογαγών σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

Η απονομή πτυχίων  πραγματοποιήθηκε στη Βάρρη Αττικής. O ΑΓΕΣ επέδωσε τα πτυχία στους νέους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2018 «Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης» ενώ παράλληλα έγινε και και η επίδοση Διπλώματος σε αλλοδαπούς Σπουδαστές.

Σημειώνεται ότι η απονομή πτυχίων και διπλωμάτων έγινε με τη λήξη του Διεθνούς Εξαμήνου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής σπουδαστών «MILLITARY ERASMUS».

Ο Α/ΓΕΣ στην ομιλία του δήλωσε ότι: "Αποχαιρετούμε τους νέους Ανθυπολοχαγούς, οι οποίοι ως αυριανοί Ηγήτορες του Στρατού Ξηράς, διαθέτουν υψηλό ηθικό, άριστη ακαδημαϊκή και στρατιωτική εκπαίδευση και διακατέχονται από το πνεύμα του νικητή.

Στη συνέχεια ο Αντιστράτηγος Στεφανής ανέφερε: "αποχαιρετούμε τους 15 Σπουδαστές από τις Στρατιωτικές Ακαδημίες της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας, που παρακολούθησαν μαζί με τους Ευέλπιδες της ΙΙΙης Τάξης μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα, σε σύγχρονα αντικείμενα όπως Ασφάλεια Κυβερνοχώρου (Cyber Security), Ηγεσία (Leadership) και Δίκαιο Ενόπλων Συγκρούσεων (Law of Armed Conflict)."

Τέλος, ο Αρχηγός του ΓΕΣ ευχήθηκε σε όλους καλή σταδιοδρομία για το καλό της Πατρίδας.
Επιπλέον, στην τελετή επιδόθηκαν πτυχία και στους νέους Σημαιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή: 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ