Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγνόησαν το ΥΕΘΑ στην πώληση του Σκορπιού - Θα το κάνουν και για τα στρατόπεδα;

17.04.2013 | 00:31
Ούτε που τους ρώτησαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την συμφωνία πώλησης του Σκορπιού σε Ρώσο μεγιστάνα. Ανεξάρτητα από το αν η πώληση του νησιού επηρεάζει ή όχι θέματα ασφάλειας της χώρας, η αδιαφορία της κυβέρνησης να τηρήσει το γράμμα του νόμου ,σύμφωνα με το οποίο απαιτείται η έγκριση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για οποιαδήποτε πώληση αυτού του είδους, δείχνει ότι ο πανικός να πουλήσουμε ότι μπορούμε είναι πολύ πιο σημαντικό για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους απ΄ οτιδήποτε άλλο.

Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί αν κάποιος "πατήσει" σ΄ αυτή τη λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ουσιώδης και επιδιώξει το "μπλοκάρισμα" της πώλησης.

Και το συμπέρασμα είναι ότι στην κυβέρνηση δεν ασχολούνται και πολύ με τα θέματα εθνικής ασφάλειας, παρά μόνο ...σε επίπεδο δηλώσεων.

Με αυτή τη λογική δεν θα πρέπει να προκαλέσει πια καμία απολύτως έκπληξη να πουληθούν όσο,όσο και εκτάσεις στρατοπέδων! Δεν το γράφουμε καθόλου τυχαία. Το φοβερό ΤΑΙΠΕΔ είναι έτοιμο να αρχίσει την “αρπαγή” και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τροπολογία ή άλλη νομική κάλυψη που να το εμποδίσει. Ενδιαφέρει όμως κανένα; Δεν νομίζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πλιάτσικο" σε ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Φοβερές καταγγελίες από τους απόστρατους

Νησιά κινδυνεύουν με κατάσχεση, υποστηρίζει Έλληνας ευρωβουλευτής


"Αγκάθι" το ναυτικό οχυρό στην Κασσιώπη. Ερώτηση στη Βουλή


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ