Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Aγκράφα - πιστόλι" αποτυχία των Ναζί! ΒΙΝΤΕΟ

26.03.2016 | 16:30
 Οι Ναζί είχαν κάποια περίεργα όπλα τα οποία ηταν επι το πλήστον αποτυχημένα. Ένα απο τα πιο περίεργα τους όπλα ήταν και αυτο το πιστόλι, που αρχικά έμοιαζε με αγκράφα ζώνης! 

Το πιστόλι επινοήθηκε από τον Louis Marquis κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε ένα στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου στον Πρώτο 'Παγκόσμιο Πόλεμο το 1915.

Ο Marquis ήθελε ένα κρυφό όπλο για να μπορει να ασκήσει την εξουσία του έναντι των άλλων κρατουμένων χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι φρουροί. Το 1934 σχεδίασε το όπλο αυτο και το ονόμασε πιστόλι Koppelschloss , αλλά ποτέ δεν παρήχθη μάζικά, επειδή δεν ήταν ακριβείς, σύμφωνα με το περιοδικό My Gun Culture


via GIPHY

via GIPHY


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το μεγαλύτερο όπλο αποτυχία του Χίτλερ δεν ηταν αυτο βέβαια. Πρόθυμος να εισβάλει στη Γαλλία, ο ηγέτης των Ναζί Αδόλφος Χίτλερ χρειάστηκε και συνεπώς απάιτησε να κατασκευαστεί ένα νέο όπλο που θα μπορούσε να διαπεράσει εύκολα τις οχυρώσεις - συγκεκριμένα της γαλλικής Γραμμή Μαζινό - το μόνο σημαντικό φυσικό εμπόδιο που υπήρχε ανάμεσα σε αυτόν και την υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη. Δείτε ΕΔΩ ποιο ηταν το μεγαλύτερο όπλο αποτυχία του Χίτλερ.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ