Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

AirAsia: Εντοπίστηκαν συντρίμμια στη θάλασσα

30.12.2014 | 10:15
Τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν σήμερα στη Θάλασσα της Ιάβας ανήκουν "στο αεροσκάφος της AirAsia" που χάθηκε από τα ραντάρ νωρίς το πρωί της Κυριακής, με 162 επιβαίνοντες, λίγο μετά την απογείωσή του από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας για τη Σιγκαπούρη, δήλωσε σήμερα ο Τζόκο Μουρτζατμότζο, γενικός διευθυντής της πολιτικής αεροπορίας της Ινδονησίας

"Προς το παρόν, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για το αεροσκάφος της Air Asia και ο υπουργός Μεταφορών αναχωρεί για το Πανγκαλάν Μπουν", την περιοχή των ερευνών όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια. "Με βάση τις παρατηρήσεις των ομάδων ερευνών και διάσωσης, έχουν εντοπισθεί μεγάλα αντικείμενα, όπως μια πόρτα της καμπίνας και μια πόρτα του χώρου των αποσκευών. Είναι μέσα στη θάλασσα, 100 μίλια (160 χλμ.) νοτιο-δυτικά της Πανγκαλάν Μπουν", πόλης στο κέντρο της περιοχής Καλιμαντάν στο νησί Μπόρνεο, διευκρίνισε.

Λίγο νωρίτερα εκπρόσωπος της πολεμικής αεροπορίας της χώρας είχε δηλώσει ότι συντρίμμια που μοιάζουν με πόρτα αεροσκάφους και τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης εντοπίστηκαν στην Θάλασσα της Ιάβας στην περιοχή των ερευνών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ