Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Airsoft τα όπλα υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή

16.01.2014 | 13:06
Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή για τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μέλη της με όπλα ανα χείρας και βρέθηκαν στους σκληρούς δίσκους των βουλευτών και μελών της.

Όπως υποστηρίζουν, «...Πρόκειται για πλαστικά όπλα airsoft (με χρωματιστές μπίλιες) όπως αυτό που είχε ανακαλυφθεί και στο Ρέθυμνο της Κρήτης και συνδέει τους.. "εγκληματικούς πυρήνες" της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι και κατά τις πρώτες έρευνες οι επίορκοι του ΠΡΟ-ΠΟ παρουσίαζαν το ίδιο όπλο τύπου airsoft ως φοβερό πειστήριο, ακριβώς γιατί δύσκολα το ξεχωρίζουν από το κανονικό οι περισσότεροι τηλεθεατές. Βέβαια στα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνεται και το σπαθί του Χαϊλάντερ, αλλά και ένα μοντέλο τύπου Lara Croft...»

Λένε επίσης ότι «Στις εικόνες με τα δήθεν ντοκουμέντα είναι εμφανείς ακόμη και οι μπαταρίες που δέχονται τα όπλα airsoft, αλλά και οι θέσεις εισαγωγής τους. Ανάλογες εικόνες υπάρχουν χιλιάδες στο διαδίκτυο και κυρίως με οργανωμένες ομάδες που ασχολούνται με αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι.»

Τέλος, λένε επίσης ότι υπάρχουν ακόμα πιο μάχιμες φωτογραφίες με υπουργό της ΝΔ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ Newsit.gr


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ