Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αίσχος Ερντογάν! "Βάφτισε" τον Αττίλα "ειρηνευτική επιχείρηση" και η Λευκωσία σιωπά!

22.07.2015 | 08:12

Ξεδιάντροπα ο Ταγίπ Ερντογάν “βάφτισε” τον Αττίλα στην Κύπρο “ειρηνευτική επιχείρηση”! Το χειρότερο όμως είναι ότι όπως καταγγέλει το Σοσιαλιστικό κόμμα ΕΔΕΚ ,αυτή η απαράδεκτη δήλωση αποσιωπήθηκε στην Κύπρο! Προφανώς για να μην επηρεαστεί το “κλίμα των συζητήσεων για το κυπριακό”!

Την απαράδεκτη δήλωση ο Ερντογάν την έκανε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον τουρκοκύπριο ηγέτη,από τα κατεχόμενα.

Το ΕΔΕΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Ερντογάν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον κ. Ακιντζί, στο πλαίσιο της παράνομης επίσκεψης του για τους πανηγυρικούς εορτασμούς της τουρκικής εισβολής, αναφέρθηκε στα επεμβατικά δικαιώματα που διεκδικεί η Τουρκία στην Κύπρο αφήνοντας ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας εισβολής και μετά τη λύση του κυπριακού. Ελπίζω, είπε ο κ. Ερντογάν, “να μην υπάρξει ανάγκη στο μέλλον για «ειρηνευτικές επεμβάσεις», όπως αυτή την οποία εορτάζομαι σήμερα”.
Διερωτόμαστε ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου είτε απουσιάζουν από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας είτε αποσύρθηκαν λίγη ώρα μετά την ανάρτηση τους από μερίδα των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης; Πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή είναι αποτέλεσμα παρεμβάσεων;”

“Για την ΕΔΕΚ είναι προφανές ότι δεν είναι τυχαίο. Είναι μια προσπάθεια από γνωστούς κύκλους για αποσιώπηση και συγκάλυψη δηλώσεων οι οποίες ενδεχομένως να χαλάσουν το «εύκρατο», αλλά πλαστό, κλίμα το οποίο επιχειρείται να δημιουργηθεί με στόχο την παραπλάνηση και παραπληροφόρηση του κυπριακού λαού.
Σημειώνουμε ότι η συστηματική προσπάθεια να αποκρυβούν τα πραγματικά γεγονότα ούτε ωφελεί, ούτε προάγει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του κυπριακού λαού αφού συνεχίζουμε να ζούμε με τις ψευδαισθήσεις και τα ευχολόγια επί 41 χρόνια”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ