Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΙΣ: Μήνυμα του νέου προέδρου μετά από τις "αναταράξεις"

16.06.2013 | 00:13
Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης επιχειρεί να δώσει ο νέος πρόεδρος της ΑΚΙΣ,μετά από τις αναταράξεις που προκάλεσε η επιστολή παραίτησης του γενικού γραμματέα αντιστράτηγου ε.α Στέλιου Καστραντά.

Σε μήνυμά του ο υποστράτηγος ε.α Βασίλης Ροζής αναφέρει μεταξύ άλλων:

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που επωμίζομαι καθώς επίσης και του σημαντικού παραχθέντος έργου από τον προκάτοχό μου, υπόσχομαι ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Κίνησης μας, για την ευόδωση των στόχων και επιδιώξεών της.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών ως Ν.Π.Ι.Δ. ήταν, είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητη, αδέσμευτη, δυναμική και πιστή στο καταστατικό της ως κίνηση όλων των στελεχών του Στρατού Ξηράς, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΒΑΘΜΟΎ και ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ και με αδιάκοπη ορμή ατενίζει το μέλλον με αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση μέχρι την τελική νίκη.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Σας καλώ όλους με αγάπη, ενδιαφέρον, πίστη και θέληση να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινήσαμε και που ο Χρήστος Χρηστίδης και το ΔΣ παραδίδουν σε υψηλά επίπεδα, ώστε η Α.Κί.Σ. να αναγνωρίζεται από εχθρούς και φίλους ως η πιο μαχητική Κίνηση στον χώρο των αποστράτων.
Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ