Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΗΣ: "Θα μιλήσω για όλους και για όλα"

09.05.2013 | 14:37
Αποφασισμένος να... «κάψει» κόσμο και να μην «πέσει» μόνος εμφανίστηκε ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους σε ένα διάλειμμα της δίκης του.

Ο πρώην υπουργός άφησε για ακόμη μια φορά αιχμές για τους πολιτικούς που τον διαδέχτηκαν στο υπουργείο Άμυνας και έστειλε μήνυμα πως θα μιλήσει για όλα γιατί, όπως είπε, μόνο η αλήθεια βοηθάει! «Εδώ πρέπει να έρθουν όλοι. Να υπάρξει έλεγχος, εξεταστική επιτροπή για το σύνολο των μελών του ΚΥΣΕΑ και των υπουργών που ήταν μετά υπουργοί μέχρι τέλους. Δεν θέλουν να ανοίξουν το θέμα. Το σκάνδαλο που υπάρχει στη Βουλή ποιο είναι;

Έφεραν μία συγκεκριμένη σύμβαση. 

Η σύμβαση για τον Σκαραμαγκά όπου η ελληνική κυβέρνηση και το ΚΥΣΕΑ συμφωνούν και αναθέτουν το συγκεκριμένο έργο στα ναυπηγεία, σε συμπαραγωγή με τους Γερμανούς. Αυτό είναι το ζητούμενο. Εδώ και πολύ καιρό κάνουν όλοι γύρω- γύρω και ψάχνουν είτε δίωξη για δωροδοκία δικιά μου είτε για ξέπλυμα είτε ξέρω γω τι. 

Το πρόβλημα είναι η έλλειψη συνέχειας της σύμβασης που ακυρώθηκε στην πράξη. Αυτό είναι το μέγιστο πρόβλημα. Η μεγαλύτερη ζημία του ελληνικού δημοσίου είναι αυτό. Ποιοι είναι υπόλογοι, γιατί αυτό το πράγμα δεν έγινε; Αυτοί που δεν ήθελαν να ανοίξει το θέμα πριν από τόσο καιρό στη Βουλή. Δυστυχώς όμως τώρα θα ανοίξουν όλα γιατί μόνο η αλήθεια βοηθάει σε αυτή την κατάσταση».

Ο πρώην υπουργός διεμήνυσε πως «θα μιλήσουμε για όλα. Θα βγουν όλα», είπε.Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει με εξώδικο ζητήσει να παραβρεθούν ως μάρτυρες στη δίκη του τα μέλη του ΚΥΣΕΑ την επίμαχη περίοδο, δηλαδή τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τους υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και στους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει στοιχεία ο Άκης ή θα συνεχίσει το βιολί του- Αρχίζει η δίκη


Πάσχα με τον Άκη να τραγουδά με το Ρέμο και να είναι βίντεο στους ΑΜΑΝ

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ