Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άκρα του τάφου σιωπή για τις "συγγενικές" προσλήψεις των χρυσαυγιτών ευρωβουλευτών

30.07.2014 | 07:57
Απόλυτη σιωπή από τη Χρυσή Αυγή για τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι οι ευρωβουλευτές της -δύο από τους οποίους είναι απόστρατοι στρατηγοί- έχουν προσλάβει στα επιτελεία τους συγγενικά τους πρόσωπα.

Το δημοσίευμα -του Πρώτου Θέματος- υπάρχει από την Κυριακή. Και οι συνήθως “λαλίστατοι” χρυσαυγίτες δεν έχουν ακόμη πει το παραμικρό γι΄αυτό το θέμα.

Είναι μόνο οι απόστρατοι χρυσαυγίτες που προσέλαβαν συγγενείς ή “φίλους”; Όχι βέβαια. Αλλά όταν παριστάνεις τον εξυγιαντή και αυτόν που υποτίθεται έρχεται να …ανατρέψει το κατεστημένο δεν κάνεις τόσο εξώφθαλμες γκάφες. Αν και δεν νομίζουμε ότι πρόκειται περί γκάφας .

Δεν πρόκειται για μια ιστορία “παραπολιτικής”. Πρόκειται για μια ακόμη ένδειξη αυτού που σταθερά υποστηρίζαμε και από το Onalert. Η Χρυσή Αυγή μόνο …αντισυστημική δεν είναι. Αντιθέτως.

Αναμένουμε τις όποιες εξηγήσεις των δύο στρατηγών. Όπως αναμένουμε -μάταια μέχρι τώρα- και την άποψή τους για όσα αποκαλύφθηκαν μετά από την εκλογή τους για το “ένδοξο” παρελθόν της οργάνωσης - κόμμα στην οποία αποφάσισαν να ενταχθούν.


Διαβάστε ακόμη:

"Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Κασιδιάρη"; Πολλά πρέπει να γίνουν για τη ΧΑΕπιστολές παντοτινής πίστης στον Χίτλερ έστελνε ο Παππάς σε "εκλεκτό" του Αδόλφου!Φωτό απλή επιβεβαίωση του νεοναζιστικού προσώπου της ΧΑ αφιερωμένες στους παραπλανημένους
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ