Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Αλλαγή Α/ΓΕΕΘΑ: Τα παιδία ...παίζει και μετά παριστάνουν τους έκπληκτους

19.09.2015 | 20:05
“Τα παιδία παίζει…”. Παίζουν με την Εθνική Άμυνα και με τα νεύρα μας. Τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης “έπαιξε” με την Άμυνα και επιτέθηκε στον Α/ΓΕΕΘΑ επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον έκανε Α/ΓΕΕΘΑ λίγες ώρες πριν παραιτηθεί. Στο τελευταίο έχει δίκιο και εδώ πάμε στο “παιχνίδι” που έκαναν στον χώρο της Άμυνας οι κύριοι Τσίπρας-Καμμένος.

Γιατί έγινε το τελευταίο βράδυ πριν πέσει η κυβέρνηση Α/ΓΕΕΘΑ ο Αποστολάκης και μάλιστα δια περιφοράς; Για να μην παριστάνουν όλοι τους έκπληκτους και τους…ενοχλημένους η απάντηση είναι γνωστή και απλή: γιατί δεν υπήρχε άλλος χρόνος από τη στιγμή που η απόφαση για προκήρυξη εκλογών είχε ληφθεί. Δεν θα μπορούσε να γίνει κανονικό ΚΥΣΕΑ; Βεβαίως ναι αλλά το πρόβλημα ξεκινά από πολύ νωρίτερα. Όταν Τσίπρας και Καμμένος πήραν την τελείως ακατανόητη απόφαση να διατηρήσουν τον κ.Κωσταράκο στη θέση του, μετά από την εκλογική τους νίκη!

Ήταν γνωστό ότι ο κ.Κωσταράκος είχε επιλεγεί για πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ. Γι΄ αυτό και κανείς δεν κατάλαβε γιατί σώνει και καλά θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση του! Τσίπρας - Καμμένος δεν απάντησαν ποτέ κι έτσι το …μυστήριο παραμένει.

Μυστήριο είναι και η επιμονή τουςνα διατηρούν έναν Αρχηγό υπό προθεσμία στη θέση του! Λες και δεν μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Λες και κάποιος ή κάποιοι είχαν καπρίτσιο κι εμμονή!  Μυστήριο είνα επίσης πως ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ άλλαξαν Α/ΓΕΣ ...σαν τα πουκάμισα! Και υπάρχουν και πολλά άλλα περίεργα.

Έτσι λοιπόν φθάσαμε στο και πέντε! Και υπήρχαν δυο επιλογές. Η να κρατήσουμε τον κ.Κωσταράκο …διπλοθεσίτη για κάποιο διάστημα ή να αλλάξουμε επιτέλους Αρχηγό! Αναγκαστικά έγινε η δεύτερη επιλογή.

Όλα τ΄ άλλα που λέγονται …με νόημα; Είπαμε: τα παιδία παίζει!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ