Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη βασικό μέλος της Αλ Κάιντα!

31.07.2012 | 10:17
 Οι δυνάμεις ασφαλείας της Υεμένης συνέλαβαν ένα μέλος της Αλ-Κάιντα, τον Αμπντεραχμάν αλ-Μπιχάνι, ο οποίος καταζητείται για το σχεδιασμό επιθέσεων στη Σαναά, ανακοίνωσε σήμερα η ανώτατη επιτροπή ασφαλείας.

"Ο άνδρας αυτός, από τα πλέον καταζητούμενα και τα πιο επικίνδυνα μέλη της Αλ-Κάιντα, είναι "μεταξύ των βασικών ηγετών του δικτύου, οι οποίοι σχεδίασαν επιθέσεις στη Σαναά", δήλωσε εκπρόσωπος της επιτροπής αυτής σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Saba.

Ο ίδιος εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο Αμπντεραχμάν αλ-Μπιχάνι, ο οποίος συνελήφθη χθες, συμμετείχε στις μάχες στην επαρχία Αμπιάν από την οποία τα μέλη της Αλ-Κάιντα εξεδιώχθησαν στα μέσα Ιουνίου από το στρατό. Επί ένα χρόνο η Αλ-Κάιντα ήλεγχε πολλές περιοχές της επαρχίας αυτής.

Την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές αύξησαν το επίπεδο ετοιμότητας των δυνάμεων ασφαλείας για την αποτροπή νέων επιθέσεων της Αλ-Κάιντα εναντίον θέσεών τους ή θέσεων του στρατού.

Το μέτρο αυτό κρίθηκε απαραίτητο μετά την ανακάλυψη "τρομοκρατικού σχεδίου που προέβλεπε επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών θέσεων από άτομα, τα οποία εμφανίζονταν ως στρατιώτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Navy Seals.Όλη η πορεία από την εκπαίδευση ως τις επιχειρήσεις σε 3 λεπτά!Εκπληκτικό βίντεο

Τα γράμματα του Οσάμα Μπιν Λάντεν.Δόθηκαν στη δημοσιότητα

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ