Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αμερικανός στρατιώτης παίζει Pokemon στην πρώτη γραμμή!

12.07.2016 | 14:06
Ενώ πολεμούσε μαζί με τους κούρδους μαχητές Πεσμεργκά ο αμερικανός στρατιώτης Λούις Πάρκ βρήκε δίπλα του κι ένα Squirtle… ένω έπαιζε βέβαια το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go! 

Σε μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Facebook το Squirtle φαίνεται να βρίσκεται στην έρημο της Μοσούλης και ένα χαρακτηρηστικό Pokeball βρίσκεται στην κορυφή του πολυβόλου του στρατιώτη.

Tο πάντρεμα του πολέμου με την καθημερινότητα εχει συγκλονίσει τους χρήστες του διαδικτύου και ο Πάρκ ελπίζει οτι αυτη η φωτογραφία θα κάνει τον γύρω του διαδικτύου (κατι που εχει ήδη γίνει) συνεπώς τονίζοντας την σκληρή ( και αληθινή) καθημερινότητα στο Ιρακ.
Ο Πάρκ ο οποίος ανήρτησε την φωτογραφία στο facebook δήλωσε οτι αυτη του η κίνηση δεν ειναι για πλάκα και ότι ελπίζει η προσοχή του κόσμου να στραφεί στην μάχη που δίνουν οι Πεσμεργκά κατά του Ισλαμικού Κράτους. 
Ο Πάρκ είπε οτι μεγάλωσε παίζοντας Pokemon, παιχνίδι γνωστό σε όλους τους θαυμαστές των video-games. “Παρόλο που δεν έχουμε πολύ χρόνο για να παίζουμε και κακό σήμα (!), το παιχνίδι λειτουργεί μια χαρά στο Ιράκ”, δήλωσε.

Ο Πάρκ ειναι πρώην πεζοναύτης, εντάχθηκε εθελοντικά στις δυνάμεις των Peshmerga στο Ιράκ το 2014. “Ήμουν ένας απο τους πρώτους 20 που ήρθαν εδώ. Ήθελα να κάνω κάτι. Όλοι έλεγαν οτι ήθελαν να κάνουν κάτι αλλα κανένας δεν έκανε τίποτα”, είπε.
“Παρά το γεγονός ότι η αντίληψη που έχουμε για τον πόλεμο εχει γρήγορους ρυθμούς, ο πόλεμος συχνά ειναι αργός και μονότονος με τον περισσότερο καιρό να περνάει χωρίς να κάνουμε τίποτα”.

Αν και ο Πάρκ ειναι μάλλον ο μόνος Pokemon Go παίχτης στην πρώτη γραμμή, έχουν μπει και οι αμερικανοί πεζοναύτες στο "κόλπο" ανεβάζοντας μια εικόνα του Pikachu στο Twitter με την φράση “ Φύγε απο την πρώτη γραμμή Pikachu! Παραβίασες τους κανόνες ασφαλείας!”
Daily Mail

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ