Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναβλήθηκε η ΓΣ της Ενωσης Στρατιωτικών Αττικής για τυπικούς λόγους

16.10.2016 | 14:42
 Αναβλήθηκε τελικά η Γενική Συνέλευση της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία για την τροποποίηση του καταστατικού.

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ενώ είχε γίνει λόγος για αλλαγή του καταστατικού της Ένωσης, δεν είχαν δημοσιοποιηθεί, όπως προβλέπει το υπάρχον καταστατικό- τα άρθρα που επρόκειτο να τροποποιηθούν για ενημέρωση των μελών.
Μετά από ενστάσεις που υποβλήθηκαν, αποφασίστηκε να αναβληθεί η πολυσυζητημένη Γενική Συνέλευση και να γίνει αργότερα, αφού τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις.

Παρόντα στην Γενική Συνέλευση ήταν περίπου 160 από τα 260 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που έχει η ΕΣΠΕΑ, καθώς και τα 30 περίπου μέλη που είχαν ζητήσει να συμμετέχουν προσφεύγοντας στα δικαστήρια και παίρνοντας δικαστική εντολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ:  Ραγδαίες εξελίξεις στον "χακί" συνδικαλισμό - Απόφαση-σταθμός της Δικαιοσύνης

Από αύριο με βάση αυτή την δικαστική απόφαση ανοίγουν οι αιτήσεις για την εγγραφή νέων μελών, για όποιους επιθυμούν να συμμετέχουν και πληρούν τις προϋποθέσεις να γίνουν μέλη της ΕΣΠΕΑ, προκειμένου να λάβουν κι αυτοί μέρος στην Γενική Συνέλευση για προσαρμογή του καταστατικού στον νέο νόμο, όταν αυτή συγκληθεί καθώς και για να είναι υποψήφια για τις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα αναδείξουν την νέα Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, που αναφέρει ο νέος νόμος.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ