Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναλγησία. Έκοψαν το ρεύμα σε στρατεύσιμο με βαριά άρρωστη σύζυγο!

02.03.2013 | 07:16

Η τραγωδία με τους φοιτητές στη Λάρισα έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη και απ΄ αυτή δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν οι στρατιωτικοί εν ενεργεία και απόστρατοι. Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα θέτει το ερώτημα "Άραγε φονικό είναι το μαγκάλι ή η αδίστακτη πολιτική;", και αποκαλύπτει μια ακόμη καθημερινή τραγωδία απ΄ αυτές που πια εκτυλίσσονται δίπλα στον καθένα. Γράφουν οι άνθρωποι της ΚΕΘΑ:

"Δυστυχώς δεν προλάβαμε να λάβουμε το μήνυμα που ακολουθεί και συγκλονιστήκαμε από το τραγικό γεγονός με τα νέα παιδιά στη Λάρισα! Το μήνυμα που λάβαμε: «Σήμερα -και μάλιστα την ώρα που οι φωστήρες για να μην πω τίποτα βαρύτερο έψελναν τις π…ιές τους στην ΕΑΑΝ - έκοβαν το ρεύμα σε στρατεύσιμο με σύζυγο με καρκίνο. Αφορά τον ΟΡΕΣΤΗ ο οποίος και κατάφερε επανασύνδεση με διακανονισμό, ποσόν 800 Ε. Είδες η πατρίδα με τους πατριώτες ... καλό βράδυ».

Άραγε στις διεκδικήσεις που ξεκινούν οι εε & εα συνάδελφοι θα περιοριστούν στις μειώσεις των συντάξεων / μερισμάτων και τα θέματα άμυνας, ή θα συμπεριλάβουν και τα ζητήματα όπως το πετρέλαιο, το χαράτσι της ΔΕΗ, τη δυσβάστακτη φορολόγηση του εισοδήματος (όσου έχει μείνει), την αύξηση των προσωπικών δαπανών για την υγεία, την ακρίβεια, κλπ κλπ; Τέτοια είναι η πρόταση που κατατέθηκε από την ΚΕΘΑ και άλλους που σημαίνει ότι απαιτείται διαμαρτυρία για την πολιτική που εφαρμόζεται καθώς και διαμαρτυρία των συναδέλφων μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας τους συγγενείς και φίλους. Γιατί δεν είναι φονικό το μαγκάλι αλλά η πολιτική που το ανάβει … ! Γιατί το μαγκάλι δεν σκοτώνει μόνο του γείτονα τα παιδιά ….!"
 
 

 

ΣΧΟΛΙΑ