Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ανάσταση" στο Πολεμικό Ναυτικό που "δυναμώνει" στο Αιγαίο! Τι την προκάλεσε

02.04.2014 | 14:01
Στο Πολεμικό Ναυτικό κάτι έχει αρχίσει να κινείται και φλέγοντα θέματα δεν ανακοινώνονται απλά ,λύνονται κιόλας. Η πρώτη νέα μπαταρία τοποθετείται σε υποβρύχιο του Στόλου μας και αυτό για την ελληνική πραγματικότητα ,είναι μεγάλη είδηση!

Το υποβρύχιο ΤΡΙΤΩΝ είναι το πρώτο υποβρύχιο που επιτέλους μετά από πέντε χρόνια θα έχει νέα μπαταρία και συνεπώς νέες δυνατότητες, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπλεε με …”πατέντες” . Το υποβρύχιο ΤΡΙΤΩΝ θα είναι πιθανότατα αυτό που θα αναλάβει και την αποστολή προστασίας του αμερικανικού πλοίου πάνω στο οποίο θα καταστρέφονται τα χημικά όπλα της Συρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert η ταχύτητα με την οποία τοποθετήθηκε η πρώτη μπαταρία δεν έχει να κάνει με την αποστολή στην Μεσόγειο. Όπως επισημαίνουν πηγές του ΠΝ και οι υπόλοιπες πέντε μπαταρίες θα τοποθετηθουν στα υποβρύχιά μας πολύ συντομότερα απ΄ ότι υπολογιζόταν, αφού και η εταιρεία που ανέλαβε την αντικατάστασή τους ανταποκρίνεται θετικά .

Η ουσιαστική επιχειρησιακή “αναζωογόνηση” των υποβρυχίων 209 κρίνεται επείγουσα από το ΠΝ αυτή τη περίοδο που η κατάσταση στο Αιγαίο είναι τουλάχιστον “περίεργη”. Αν κατορθώσει το ΠΝ να παραλάβει έστω ένα από τα 214 μέσα στον χρόνο όπως φιλοδοξεί ο Α/ΓΕΝ, τότε πολλά αλλάζουν στο Αιγαίο προς το καλύτερο για εμάς.


Διαβάστε ακόμη:


Τελείωσε το θέμα των μπαταριών των υποβρυχίων. Ποιο είναι το κόστος


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ