Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναστασιάδης προς Βερολίνο: "Πείτε χαιρετίσματα στη Μέρκελ"! ΒΙΝΤΕΟ

18.03.2013 | 20:13
“Πείτε στην κυρία Μέρκελ χαιρετίσματα” ! Αυτή την απίστευτη φράση χρησιμοποίησε ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης σε τηλεφωνική του συνομιλία με στενό συνεργάτη της Μέρκελ ,στον οποίο είπε ότι είχε εξηγήσει στην Καγκελάριο ότι αυτό το νομοσχέδιο -για το κούρεμα- δεν μπορούσε να περάσει.

Τα “χαιρετίσματα” προς την Μέρκελ δείχνουν τον εκνευρισμό Αναστασιάδη ο οποίος 15 ημέρες μετά από την εκλογή του αισθάνεται να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.
 
Ένταση στη Κύπρο

Εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες της Κύπρου βρίσκονται τώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο! Εξαγριωμένοι χτυπούν και προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτες και να "μπουκάρουν" μέσα λίγα λεπτά πριν την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup προκειμένου να βρεθεί μία λύση που να μην επιβαρύνει πολύ τους μικροκαταθέτες.

Στο μεταξύ, ένας νεαρός άνδρας σκαρφάλωσε στο σιδερένιο φράχτη της γερμανικής πρεσβείας και κατέβασε τη γερμανική σημαία. Όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.com.cy, o διαδηλωτής κατεβάζει τη σημαία! Ο κόσμος από κάτω χειροκροτεί, φωνάζει μπράβο και συνθήματα! Αστυνομικοί προσπαθούσαν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο, χωρίς να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

ΣΧΟΛΙΑ