Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ανεβάζει" τους τόνους για ΕΛΒΟ ο ΣΥΡΙΖΑ

28.01.2014 | 16:15
“Σηκώνει” το θέμα της ΕΛΒΟ ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο επικεφαλής του τομέα άμυνας της κοινοβουλευτικής ομάδας Θοδωρής Δρίτσας με δήλωσή του για το καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης στο οποίο η κυβερνηση βάζει την εταιρεία δήλωσε:


“Πρόκειται για εικονική πραγματικότητα, μέσα στην οποία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποπειρώνται να κρύψουν τα εγχώρια και ευρωπαϊκά επιχειρηματικά συμφέροντα που υπαγόρευσαν το κλείσιμο της τελευταίας σημαντικής βιομηχανίας της Βιομηχανικής Ζώνης Θεσσαλονίκης.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η PROTON BANK επιδοτήθηκε με 100 εκατ. ΕΥΡΩ από τον σημερινό Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και αμέτρητα άλλα παραδείγματα κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, είναι πρόδηλο ότι πρόκειται για επιλεκτική και τεχνητή αδυναμία χρηματοδότησης της εταιρείας, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα την αίτηση υπαγωγής της ΕΛΒΟ σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και να προσέλθει στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων να συζητήσει για το μέλλον της εταιρείας, αίτημα το οποίο υποβλήθηκε χτες επίσημα στον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κων/νο Τσιάρα”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ