Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

'Ανω κάτω οι Ένοπλες Δυνάμεις! Συνεδριάζουν εκτάκτως στρατηγοί και ναύαρχοι σε κλίμα "παραιτήσεων"

01.08.2014 | 13:07
“Κόλαση” στα Γενικά Επιτελεία με το εφάπαξ . Στις 14.00 ο Α/ΓΕΣ είχε συγκαλέσει έκτακτο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο. Αυτό είχε διαρρεύσει από χθες προκαλώτας τη δυσαρέσκεια του ΓΕΕΘΑ. Ίσως γι΄ αυτό αυτή την ώρα ο Α/ΓΕΕΘΑ συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Και από τις 12 γίνεται Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο! Οι μόνοι που δεν έχουν ακόμη κινητοποιηθεί είναι οι πτέραρχοι στο ΓΕΑ!

Η νευρικότητα είναι εμφανής . Το κακό είναι ότι όπως προκύπτει από τις κινήσεις που γίνονται δεν υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης. Η απόφαση Μανωλά για ΑΣΣ ήταν σωστή και θα έπρεπε νωρίτερα κι όχι υπό πίεση να “στηριχθεί” και από τα υπόλοιπα Γενικά Επιτελεία.

Μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα από τέτοιου είδους συνεδριάσεις; Βεβαίως αλλά εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα προκύψουν. Οι αποφάσεις μπορούν να προωθηθούν στην πολιτική ηγεσία και από εκεί στην κυβέρνηση η οποία δεν θα μπορεί να υποστηρίξει ότι…δεν κατάλαβε το μέγεθος της καταστροφής που επιβάλλει στις ΕΔ.

Σ΄ όλα αυτά προσθέτουμε τις πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει πρόθεση παραιτήσεων ακόμη και σε επίπεδο αντιστρατήγων.


Διαβάστε ακόμη:

Έκτακτο συμβούλιο Στρατηγών συγκαλεί ο Α/ΓΕΣ - Φήμες για παραιτήσεις λόγω εφάπαξ


Η οργή των στρατιωτικών ο κοινωνικός αυτοματισμός και το "κραχ" ηθικού που είναι πολύ κοντά!"Έγκλημα τα όσα γίνονται με τα ταμεία των στρατιωτικών" λέει ο ΣΥΡΙΖΑ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ