Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Αντίο Κουρσάρε των Αιθέρων που πέταγες στα κύματα! Ο ΥΕΘΑ στον Άραξο για τα Α 7 - ΒΙΝΤΕΟ

16.10.2014 | 23:28
Στον Άραξο πάει σήμερα ο ΥΕΘΑ Δημητρης Αβραμόπουλος.Όχι απλά για να αποχαιρετήσει το προσωπικό αλλά για να πει αντίο στους “Κουρσάρους”. Η τελετή απόσυρσης των ιστορικών πλέον αεροσκαφών γίνεται σήμετα στην 116 ΠΜ στον Άραξο.

 
Τον κ. Αβραμόπουλο θα συνοδεύουν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς.

Οι “Κουρσάροι” θα πουν το τελευταίο αντίο στους πολίτες ,στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, σε μια τελευταία διέλευση στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Ήταν ένα αεροσκάφος αξιοζήλευτων δυνατοτήτων ακόμη κι όταν η τεχνολογία το ξεπέρασε. Κανένα δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί του στις χαμηλές πτήσεις. Οι αποστολές που θα αναλάμβανε σε περίπτωση πολέμου ίσως οι πιο σημαντικές και σίγουρα οι πιο ριψοκίνδυνες.

Βίντεο πολλά  κι ένα ντοκιμαντέρ του Discovery για τον αξέχαστο Κουρσάρο των Αιθέρων. Στο πρώτο βίντεο μια πραγματικά χαμηλή πτήση στα κύματα! Ένα ευχαριστώ όχι μόνο στο αξιόπιστο αεροπλάνο που αποσύρεται αλλά και στους ανθρώπους που το πέταξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη:


Η στιγμή που F18 σπάει το φράγμα του ήχου! Απίστευτη φωτογραφία!


A 7 συνετρίβη στην Κομοτηνή σώθηκε ο πιλότοςΗ Τουρκία πήρε την γραμμή συναρμολόγησης συντήρησης κινητήρων F-35

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ